FOR 
LOKALKONTAKTER

DETTE MÅ DU VITE

Hjelp til gjennomføring?

Om dere er usikker på hvordan spillene er og hvordan et opplegg med disse spillene kan gjennomføres er det mye god kompetanse i ungdommene selv. De har ofte mye god kunnskap om spill og gjennomføring av konkurranser som man kan benytte seg av lokalt. Det er en fin måte å engasjere unge arrangører.

Et annet tips er å undersøke om det finnes e-sportlag eller miljøer som aktivt spiller disse spillene, - om det er grupper eller personer som har erfaring med å sette i gang LAN vil de også ha god kompetanse på feltet.

Dere kan også ta kontakt med noen i Norcup eller UKM Norge for å få innspill til hvordan slike aktiviteter kan gjennomføres.

Frivillig?

Har du lyst til å bidra til å skape Norges beste turneringer?

Vi har behov for bistand fra lokale ildsjeler som kan fylle to av rollene. Dette innebærer hovedsakelig å føre inn poeng i bracket etter kamper og calle ut hvem som skal spille på hvilken stasjon. Du vil få et Crew Badge og en crew T-skjorte. Noen grunnkunnskaper om bruk av adminsiden av Smash.gg er ønskelig, men ikke et krav!

Høres dette ut som noe for deg?
Ta kontakt med Lord Christopher!

Q&A: Rocket League

Rocket League er fotball med rakettbiler! Som i fotball handler det om å få ballen inn i motstanderens mål, men i Rocket League kan man flyge, kjøre på veggene og i taket.

Hvilken bil skal jeg velge?
Det spiller ingen rolle utover det kosmetiske. Alle bilene har like egenskaper.

Hva er  punktene på banen?
Det er “boost” som du kan bruke til rakettfart.

Hvordan flyr jeg?
Du må hoppe å styre bilen opp i lufta med rakettfart

Må man alltid se på ballen?
Nei. Du har trykt på en knapp som gjør at kamera fokuserer på ballen. Prøv ut knappene å se hva de gjør.

Q&A: Super Smash Bros.

Super Smash Bros.

UltimateSuper Smash Bros. Ultimate er et 2D slossespill hvor formålet er å slå motstanderen utenfor skjermbildets avgrensning.

Hvorfor går prosenten opp og ikke ned?
Prosenten går opp slik at man kan slå ut motstandere av banen med større kraft

Er det et barnespill?
Smash har mange gjenkjennelige karakterer og har aldersgrense 10+. Som spill er det tilgjengelig og lett å plukke opp, samtidig har det elementer som gjør det vanskelig å mestre på høyt nivå. Det er et spill for alle.

Hva er stocks?
Mengden liv man har. En match er over når man har gått tom for stocks eller tiden har løpt ut.

Hvilken karakter er best?
På generell basis er det best å spille med karakterer man liker uten å tenke for mye på hvem man burde være for å konkurrere.