SPILLMESSE
VÅR HELT 
EGEN 
SPILLMESSE

Info

Messeområdet holder åpent fra torsdag til søndag, fra 10-20. Området er gratis og åpent for alle.

På spillmessen i ungdomshallen i Sparta Amfi kan du virkelig fordype deg i den spennende verdenen av spillteknologi. Vi samler ikke bare lokale spillutviklere, men også ledende spillteknologiselskaper fra hele landet. Her får du muligheten til å utforske og teste ut det nyeste utstyret og de mest innovative løsningene som bransjen har å by på. Fra avanserte spillkonsoller og banebrytende VR-utstyr til nyskapende spillrelaterte gadgets – alt vil være tilgjengelig for testing og utforsking.

Enten du er en dedikert gamer eller bare nysgjerrig på den nyeste teknologien, vil du finne noe som fascinerer deg på vår spillmesse.
I tillegg til å teste ut det nyeste utstyret, vil det være konkurranser, giveaways og spennende aktiviteter som lar deg oppleve gaming på en helt ny måte. Det blir også mulighet for å møte representanter fra spillteknologiselskapene og få førstehånds informasjon om deres produkter og tjenester.

Så kom og utforsk spillmessen på Norcup – opplev fremtiden for gaming, og bli en del av et pulserende fellesskap av spillentusiaster og teknologientusiaster!

NOEN AV AKTØRENE SOM ER

BEKREFTET