SPILLMESSE
VÅR HELT 
EGEN 
SPILLMESSE

Info

Messeområdet holder åpent fra torsdag til lørdag, fra klokka 10-20 på torsdag og fredag, lørdag fra klokka 11.00-18.00. Området er gratis og åpent for alle.

På spillmessen i ungdomshallen i Sparta Amfi kan du virkelig fordype deg i den spennende verdenen av spillteknologi. Vi samler ikke bare lokale spillutviklere, men også ledende spillteknologiselskaper fra hele landet. Her får du muligheten til å utforske og teste ut det nyeste utstyret og de mest innovative løsningene som bransjen har å by på.

Enten du er en dedikert gamer eller bare nysgjerrig på den nyeste teknologien, vil du finne noe som fascinerer deg på vår spillmesse.
I tillegg til å teste ut det nyeste utstyret, vil det være konkurranser, giveaways og spennende aktiviteter som lar deg oppleve gaming på en helt ny måte. Det blir også mulighet for å møte representanter fra spillteknologiselskapene og få førstehånds informasjon om deres produkter og tjenester.

Så kom og utforsk spillmessen på Norcup – opplev fremtiden for gaming, og bli en del av et pulserende fellesskap av spillentusiaster og teknologientusiaster!

NOEN AV AKTØRENE SOM ER

BEKREFTET