ROCKET LEAGUE
Om spillet
En hybrid av fotball- og racingarkade hvor du styrer en rakettbil og bruker den til å drible deg gjennom banen for å score mål.
Prizepool
Totalt spilles det om 24 900,- kr
fordelt på kvalifiseringer og finaler.
Rocket League
For fjerde året på rad er det klart for Rocket League i Norcup. Denne gangen deles landet inn i landsdeler istedenfor fylker! Det vil bli avholdt online kvalifisering for hver av landsdelene Nord, Sør, Øst og Vest hvor vinnerlaget går videre til offline sluttspill på Sarpsborg Scene 7. oktober!

Slik foregår det
For hver landsdel blir det holdt en Online kvalifisering. Laget på 1. plass i kvalifiseringen går dirkete videre til sluttspillet videre til sluttspillet på Sarpsborg Scene.

Åpne kvalifiseringer
I løpet av året vil det også bli holdt åpne kvalifiseringer. Disse foregår også Online med det samme reglene. Alle på laget må være fra samme fylket, men lag fra alle fylker kan delta.
Lucky Looser kvalifiseringen er søndag 28. august. Hvor topp 2 blir sendt videre til sluttspillet søndag 4. september.

I online sluttspill spilles åttendedels finale og kvartfinale. Semifinale og finale skal spilles offline.

Fysisk sluttspill
De 4 lagene som går til sluttspillet blir flydd inn til Sarpsborg 6. - 8. oktober for å spille fra scenen. I en spektakulær sending fra Sarpsborg Scene med pyro- og sceneshow avgjøres vinneren av Norcup 2023.

2 dagers kvalifiseringer
Hver kvalifisering spilles over 2 dager. De innledende rundene helt frem til semifinale spilles på lørdagen fra kl. 16:00 og utover. Semifinale og finale spilles på søndagen fra kl. 18:00.
Generelt sett:
En kamp varer i 5 minutter. Er det uavgjort da så spilles det "overtime" frem til et av lagene scorer ett mål og vinner kampen.

I turneringen:

Alt før semifinale: Spilles det best av 3 kamper (forkortelse: BO3).

Semifinale: Best av 5 kamper (BO5)

Finale: Best av 7 kamper (BO7)

Førsteplass går videre til Offline sluttspill.

Praktisk info
Husk at alle spillerne på laget må være bosatt og med registrert adresse i samme landsdel når kvalifiseringen spilles.

Husk å bli medlem av vårDiscord-server, slik at du ikke går glipp av viktig informasjon i forbindelse med turneringen.

Husk å registerere alle spillere og subs før kvalfiseringen spilles. Dersom en spiller ikke kan stille i for eksempel sluttspill må en eventuelt sub være registrert før kvalifiseringen for at dette skal godkjennes.

Frist for påmelding er kl. 22:00 kvelden før kvalifiseringen spilles.
Finn påmelding til din kvalifisering her:

Alle kvalifiseringer blir streamet. Gjennom de innledende rundene på lørdagen vil utvalgte kamper bli vist. Alle de 4 kampene som spilles på søndagen vil bli streamet fra vårt studio i Sarpsborg. Alle sendinger blir produsert av Rotaryon Entertainment og kan ses på Twitch.  
Klikk her for å følge med på kvalifiseringene hjemmefra!