OM NORCUP
Norges største e-sportliga for ungdom.

Historien

Det hele startet i 2019 da konseptet  Norgescupen ble født. Første sesongen ble det spilt League of Legends. Sesongen viste seg å være en god grobunn for å satse på et nasjonalt turneringsformat.

I 2020 ble det en ny sesong, og denne gangen var det Rocket League som stod for tur. Vi hentet inn talenter fra miljøet og ga folket både underholdning og gode runder med Rocket League.

2021 brakte med seg sesong 3 av Norcup og nok en gang satset vi på Rocket League. Vi tok med oss masse erfaringer fra forrige sesong og finpusset formatet for sendingene. De fire beste lagene møtte opp på Sarpsborg scene og tok del i, og hevet det spektakulære sceneshowet til et helt nytt nivå!

2022 og sesong 4 ble utvidet med et nytt spill Super Smash Bors. Ultimate 1v1 i tillegg til Rocket Leauge! Gjennom året reise vi gjennom Norge og holdt totalt 6 kvalifiseringer for Smash i Sarpsborg, Tromsø, Stjørdal, Bergen, Oslo og Stavanger mens Rocket Leauge avholdt online fylkeskvalifieringer! 1. og 2. oktober 2022 avholdt vi finale i begge spillene på Sarpsborg Scene!

Nå er det 2023 og Norcup er klare for en ny sesong. Dette året har vi endret noe på konseptet. Dessverre blir det kun Rocket Leauge 3v3 dette året og istedenfor å ha fylkeskvalifiseringer har vi nå valgt å slå fylkene sammen til 4 forskjellige landsdeler, Nord, Sør, Øst og Vest. Dette vil gi spillerne større muligheter når det kommer til å velge lagkammerater, noe som kommer til å løfte nivået i årets sesong!

ET HAV AV MULIGHETER

Tilbudet vårt

Fysisk finale
Lagene som går til semifinale blir flydd inn til Sarpsborg 30. september til 2. oktober for et stort fysisk finaleshow.
Gratis for alle
Norcup er et gratis tilbud, ikke bare kvalifiseringen, men også hvis du tar deg helt  til finalen.
For bredden og eliten
Vi er en inkluderende arena som ikke bare er for det beste, men for alle uansett nivå!
Online Fylkeskvalifiseringer
Laget på 1. plass i hvert fylke går direkte videre til sluttspillet, og laget på 2. plass går videre til Lucky Looser kvalifisering.
SISTE NYTT FRA NORCUP
Få nyheter fra Twitter-feeden vår her