ROCKET LEAGUE
Om spillet
En hybrid av fotball- og racingarkade hvor du styrer en rakettbil og bruker den til å drible deg gjennom banen for å score mål.
Prizepool
Totalt spilles det om 43 800,- kr
fordelt på kvalifiseringer og finaler.
Rocket League
For tredje året på rad er det klart for Rocket League i Norcup. Vi forsetter suksessen med regionale kvalifiseringer, online sluttspill og offline semi finale og finale.

Slik foregår det
For hvert fylke blir det holdt en Online kvalifisering. Laget på 1. plass i kvalifiseringen går dirkete videre til sluttspillet, laget på 2. plassen går videre til vår Lucky Looser kvalifisering. Fra Lucky Looser kvalifiseringen går 2 lag videre til sluttspillet.

Åpne kvalifiseringer
I løpet av året vil det også bli holdt åpne kvalifiseringer. Disse foregår også Online med det samme reglene. Alle på laget må være fra samme fylket, men lag fra alle fylker kan delta.
Lucky Looser kvalifiseringen er søndag 28. august. Hvor topp 2 blir sendt videre til sluttspillet søndag 4. september.

I online sluttspill spilles åttendedels finale og kvartfinale. Semifinale og finale skal spilles offline.

Fysisk finale
Lagene som går til semifinale blir flydd inn til Sarpsborg 30. september til 2. oktober for offline finale. I en spektakulær sending fra Sarpsborg Scene med pyro- og sceneshow avgjøres vinneren av Norcup 2022.
Generelt sett:
En kamp varer i 5 minutter. Er det uavgjort da så spilles det "overtime" frem til et av lagene scorer ett mål og vinner kampen.

I turneringen:

Alt før semifinale: Spilles det best av 3 kamper (forkortelse: BO3).

Semifinale: Best av 5 kamper (BO5)

Finale: Best av 7 kamper (BO7)

Førsteplass går videre til Online finalen.

2.plass går videre til "lucky looser"

Topp 4 i sluttspillet går videre til LAN-finalen som foregår på Sarpsborg scene.

-
Lucky looser kvalifisering er alle andreplassene fra hvert fylke samlet i en kvalifisering som kan kjempe om plass i sluttspillet, slik får de 2 muligheter til å gå hele veien
Praktisk info
Husk at alle spillerne på laget må være bosatt og med registrert adresse i samme fylke når kvalifiseringen spilles.

Husk å bli medlem av vårDiscord-server, slik at du ikke går glipp av viktig informasjon i forbindelse med turneringen.

Husk å registerere alle spillere og subs før kvalfiseringen spilles. Dersom en spiller ikke kan stille i for eksempel sluttspill må en eventuelt sub være registrert før kvalifiseringen for at dette skal godkjennes.

Frist for påmelding er kl. 22:00 kvelden før kvalifiseringen spilles.
Finn påmelding til din kvalifisering her:

Alle kvalfisiseringer blir streamet fra semifinale og utover fra vårt studio i Sarpsborg. På scenen finner du Yvonne Andersen som programleder, Andreas (Andii) Sørlie som ekspertanalytiker, Marius (BaconZtrips) Nystrøm og Dag Hallvard (Bidniss) Hustad som castere. Alle sendinger blir produsert av Rotaryon Entertainment og kan ses på Twitch.  
Klikk her for å følge med på kvalifiseringene hjemmefra!